TAHUKAH ANDA 95% DARIPADA KERJA-KERJA TOP INTERNET MARKETER DILAKUKAN SECARA AUTOMATIK?

Macam tak percayakan? YA, memang tak dapat dinafikan bahawa kenyataan di atas adalah salah satu daripada RAHSIA BESAR yang sentiasa disimpan rapi oleh para Top IM. Apa yang anda akan dapat sebentar lagi ialah koleksi produk digital yang akan merubah cara anda menjalankan kempen pemasaran internet selama ini – iaitu dengan hanya menggunakan SOFTWARE!!

DOWNLOAD SEKARANG!

Nama
Email

Ketika anda membaca salesletter ini, mungkin anda telah hampir putus asa dengan pelbagai teknik untuk meningkatkan trafik dan jualan produk di internet anda oleh kebanyakan otai IM yang anda rasakan boleh membantu. Namun hakikatnya, hanya sebahagian kecil sahaja teknik tersebut benar-benar berkesan dan anda pasti letih dan hampir putus asa sekiranya melakukan teknik tersebut berulang-ulang.

Mungkin teknik yang diajar oleh kebanyakan Otai IM kini sudah lapuk dan sukar untuk diguna pakai lagi, disebabkan meningkatnya persaingan IM-IM yang baru yang tumbuh bagai cendawan. Dan informasi hanya memadatkan storage PC anda yang dah terlalu overloaded dengan pelbagai produk digital.

Tapi anda harus ingat!

Semakin moden perniagaan internet masa kini, semakin “advance” teknik yang akan digunakan oleh Otai IM. Dan sekiranya anda tidak turut serta, maka dengan sendirinya anda akan ketinggalan jauh ke belakang untuk membuat duit di internet dengan PANTAS!

Memperkenalkan…

KOLEKSI SOFTWARE YANG MEMBERI IMPAK MAKSIMA DALAM DUNIA PEMASARAN INTERNET!

Tanpa membuang masa lagi, biar saya huraikan satu-persatu software yang ‘cool’ ini!

1. Software Super Squeeze Page Builder

  • Software ini memudahkan anda membina squeeze page tanpa pening kepala memikirkan coding HTML.
  • Anda boleh masukkan masukkan audio, video dan gambar dengan klik sahaja
  • Meta-Tag juga dimasukkan dengan mudah
  • Disertakan sekali kemudahan memasukkan kod autoresponder

2. Software Blog Tracker Plus

  • Perisian ini mampu menyenaraikan senarai blog melalui carian keyword
  • Dengan software ini, anda boleh membina beribu-ribu backlinks berkualiti
  • Juga, software ini mengesan blog yang mempunyai Alexa ranking yang tinggi

3. Software Link Cloaker Xtra

  • Software ini sangat membantu untuk menyembunyikan link affiliate anda
  • Terdapat fungsi cloaking yang asas dan juga advance
  • Dengan software ini, anda juga dapat menyekat kebocoran affiliate

4. Software Projek Manager Pro

  • Software ini membantu mengurus segala projek anda dengan lebih effisyen
  • Terdapat sistem kalendar dan tools untuk perancangan yang hebat
  • Projek anda tidak akan tertunda lagi dengan sistem ini!

5. Software Forum Organizer Xpress

  • Software ini mampu mengurus forum-forum yang anda serta secara efektif
  • Anda boleh menyimpan segala username kata laluan forum-forum anda, dan anda tak perlu ingat lagi.
  • Selain itu, anda boleh menyediakan satu mesej template dan hantar ke forum-forum secara automatik… mudah kan?

6. Software Salesletter Automator

  • Software yang menghasilkan surat jualan dan minisite dengan hanya mengisi tempat kosong. Hanya suku daripada masa yang anda ambil untuk menghasilkan surat jualan!
  • Jadikan laman web anda anda kelihatan profesional kerana software ini membolehkan anda untuk memasukkan header, footer, testimonial dan gambar produk dengan mudah
  • Surat jualan dihasilkan dengan tajuk, sub-tajuk dan keterangan di lokasi yang strategik supaya boleh menarik perhatian prospek dan 'menahan' mereka untuk terus membaca surat jualan anda!

7. Software Anti-Theft Webpage

  • Software ini mampu melindungi laman download anda
  • Dilengkapi dengan kemudahan password untuk pengguna tertentu sahaja yang dapat mengakses laman web
  • Dengan menggunakan software ini, laman web anda selamat dan maklumat di dalamnya tidak akan dicuri lagi!

WAH!!.. memang menarikkan software-software yang saya tunjukkan tadi? Kalau ikutkan hati, saya nak jual setiap satu software ini RM 30.

Cuba kira, kalau...

RM 30 x 7 Software = RM 210… MAHAL JUGAK TU!

Tapi.. untuk kali ini berapa yang anda perlu bayar?

RM 210?

RM 150?

RM 50?

RM 0???

YA... PERCUMA SAHAJA!

Peluang ini mungkin hanya datang sekali-sekala dalam hidup anda. Tapi sebelum saya berubah fikiran untuk mengenakan harga ke atas software-software ini, lebih baik anda bertindak untuk…

DOWNLOAD SEKARANG!

Nama
Email

Maklumat peribadi anda adalah sulit dan tidak akan dikongsi dengan sesiapa.
Kami juga benci SPAM sama seperti anda!